Käyttäjän mikko blogi

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä ajaa terrorilla Auer-tuomiota

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä syyttää Ulvilan murhajutun komissariota virka-aseman väärinkäyttämisestä. Näytän, kuinka Äijälä käytti virka-asemaansa väärin Jippii-jutussa, jossa on syytä epäillä syyttäjää väärään valaan yllyttämisestä.

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä väittää komisario Juha Joutsenlahden käyttäneen virka-asemaansa väärin, koska hän oli esittänyt erään Ulvilan murhaan syylliseksi epäillyn valokuvaa Anneli Auerille, ennen kuin järjestettiin tunnistustilaisuus, tunnistusrivi.

Tutkiiko Jukka Haavisto ”entisen poliisin paljastukset” pimeiksi?

”Entisen poliisin blogin” esittelemien poliisien rikosten tutkinnanjohtajaksi on määrätty syyttäjä Jukka Haavisto, joka on erikoistunut poliisien ja syyttäjien rikosten hautaamiseen. ”

Äärioikeiston poliisit ovat uhka meille kaikille

Terroristijärjestön kannattajan pitäminen poliisin palkkalistoilla olisi tehokas tapa osoittaa, ettei poliisijohdolla ole tarkoituskaan edustaa sitä tasapuolisuutta, jota poliisilaki heiltä edellyttää.

Syyttäjät ajavat outoja juttuja

Aluesyyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen hävisi syytteen, jonka hän nosti vastoin esitutkinnassa kertynyttä näyttöä. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on ottanut Päivi Räsäsen henkilökohtaiseksi ongelmakseen.

Oikeusnäytelmä ilman sankareita

Syyttäjien ajama vainoamissyyte on vaarallinen hyökkäys sananvapautta kohtaan, vaikkei vastaajankaan toiminta myötämieltä herätä.

Pommittakaa poliisia

Kaupunginvaltuutettu on tehnyt rikosilmoituksia persuterrorista, mutta mitä apua on ilmoituksista, joita poliisi ei suostu tutkimaan? Entä tarvitaanko vihapuheen suitsimiseen lakimuutoksia?

Näin persut huijaavat ilmastonmuutoksella

Perussuomalaisen verkkolehti väittää lapset otetun huostaan, koska äiti ei halunnut heille puhuttavan ilmastonmuutoksesta.

Persueliitti veti tammikuussa maton uskollisimpien kannattajiensa jalkojen alta, kun puheenjohtaja Jussi Halla-aho taipui tosiasioiden edessä:

Päivi Räsäsen homorusinat ja Raija Toiviaisen epärehellisyys

Tässä näytelmässä ei ole sankaria. Päivi Räsänen loukkaa ihmisiä tahallaan, mutta likaisia ovat jauhot myös valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen pussissa.

Persuterrori kohdentuu nyt yhteen poliisiin

Persut ovat tämän ajan SKP suoraan 1920-luvulta ja konkreettinen vaara Suomen sisäiselle ja ulkoiselle turvallisuudelle.

Lokakuu 2019. Helsingin Narinkkatorilla pidetyssä kurdimielenosoituksessa oli sattunut välikohtaus, jossa poliisi painin päätteeksi ampui yhtä mielenosoittajaa etälamauttimella.

Jätetäänkö terrorismirikokset tutkimatta?

Supon mukaan valtakunnansyyttäjä estää terrorismirikosten tutkinnan. Valtakunnansyyttäjä kiistää. Kumpi heistä valehtelee?

Julkaise syötteitä