Blogi

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä ajaa terrorilla Auer-tuomiota

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä syyttää Ulvilan murhajutun komissariota virka-aseman väärinkäyttämisestä. Näytän, kuinka Äijälä käytti virka-asemaansa väärin Jippii-jutussa, jossa on syytä epäillä syyttäjää väärään valaan yllyttämisestä.

Valtionsyyttäjä Jorma Äijälä väittää komisario Juha Joutsenlahden käyttäneen virka-asemaansa väärin, koska hän oli esittänyt erään Ulvilan murhaan syylliseksi epäillyn valokuvaa Anneli Auerille, ennen kuin järjestettiin tunnistustilaisuus, tunnistusrivi.

Väärentäjät hakevat valtakunnansyyttäjäksi

Vahvimmat ehdokkaat uudeksi valtakunnansyyttäjäksi suosivat, suojelevat ja edistävät todisteiden väärentämistä.

Nepotisminsa vuoksi potkut saaneen Matti Nissisen tilalle valtakunnansyyttäjäksi haki määräaikaan mennessä viisi (5) henkilöä. Se on häkellyttävän vähän, varsinkin kun kaksi on ilmeisesti pilahakuja.

”Keisari Aarnio” ja journalistin ohjeet

Miten media olisi kommentoinut Anneli Auerin näkökulmasta tehtyä, kesken oikeudenkäyntien lähetettyä tv-sarjaa?

Ihanko totta laki on kaikille sama? Osa 2.

On rikos kun kersantit väärentävät pöytäkirjoja. Kun rikoskomisario Petri Juvonen väärentää esitutkintapöytäkirjan, rikos on väärennöksestä kertominen. Väittää poliisi. 

Ihanko totta laki on kaikille sama?

Toimittajalle yksityisesti esitetty loukkaus johti tuomioon, mutta yksityishenkilöön kohdistuneen julkisen lokakampanjan tutkinnan valtakunnansyyttäjänvirasto esti.

Toimittaja Linda Pelkoselle tekstiviestin lähettänyt mies tuomittiin maanantaina 5.2 Helsingin käräjäoikeudessa kunnianloukkauksesta. Viesti kuului: ”Toivon hartaasti, että seuraava kulttuuri rikastus osuu kohdallesi henkilökohtaisesti. Törkeä ämmä olet”.

VKSV on korruption kotipesä

Valitaanko potkut saaneen valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen seuraajaksi syyttäjä, joka hyväksyy todisteiden ja esitutkintapöytäkirjojen väärentämisen?

Potkut valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle olivat välttämättömät syyttäjätoimen uskottavuuden ja paljon muunkin kannalta, mutta ne eivät vielä ratkaise pääongelmaa  valtakunnansyyttäjänvirastossa. 

Alastonta syyttäjäkorruptiota

Valtakunnansyyttäjän nepotismijutussa syyttäjä on ottanut päätehtäväkseen varmistaa Matti Nissisen pysymisen virassaan. Juttua hoidetaan syytetyn ehdoilla.

Valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen kertoi oikeudenkäynnissä korkeimmassa oikeudessa, ettei huomannut toimineensa esteellisenä, kun tilasi koulutuspaketteja veljensä pääosin omistamalta firmalta. Ensin johtavana kihlakunnansyyttäjänä, sitten valtakunnansyyttäjänä:

Poliisi valehtelee aina

Oletteko koskaan nähneet poliisin pahoittelevan töppäilyään?
En ole minäkään.

Poliisin laillisuusvalvonta on bluffia

Poliisin oma laillisuusvalvonta ei selvitä poliisin rikoksia. Poliisin rikokset haudataan väittämällä ettei ilmiselvä rikos ole rikos.

Valtionsyyttäjien ohjelmallinen rikollisuus

Valtionsyyttäjät estävät poliisien rikosten tutkinnan. Tähän rikollisuuteen verraten valtakunnansyyttäjä Matti Nissisen syytteeseen vienyt teko ei ole kovin dramaattinen.

Julkaise syötteitä