Persuterrori kohdentuu nyt yhteen poliisiin

Persut ovat tämän ajan SKP suoraan 1920-luvulta ja konkreettinen vaara Suomen sisäiselle ja ulkoiselle turvallisuudelle.

Lokakuu 2019. Helsingin Narinkkatorilla pidetyssä kurdimielenosoituksessa oli sattunut välikohtaus, jossa poliisi painin päätteeksi ampui yhtä mielenosoittajaa etälamauttimella.

Juttu sai kohtalaisesti huomiota, ja koska tapausten kulku oli erinomaisen epäselvä, sisäministeri Maria Ohisalo pyysi Helsingin poliisilaitokselta selvityksen.

Persut pistivät somejalkaväkensä liikekannalle. Millä oikeudella ministeri sekaantuu poliisin toimintaan? Terrorismia, terrorismia, sisäministeri yllyttää terrorismiin, huusivat kenttäpersut kaikilla somekanavilla, ja reuhkasihan siellä joukon jatkona myös eduskuntatutkimuksen professori Markku Jokisipiläkin.

Kansanedustaja Tom Packalen (persu), siviilissä komisariona yhtä kehno kuin poliitikkona surkea tivasi eduskunnan kyselytunnilla sisäministeriltä: ”Näettekö, että poliisi olisi voinut suoriutua tehtävästään jollain muulla keinolla ja miksi te kyseenalaistatte poliisin toiminnan?”

On väärentämätöntä persulogiikkaa vaatia sisäministeriä tietämään jo ennen selvityspyynnön jättämistä ja vastauksen saamista mitä oli tapahtunut ja mitä olisi pitänyt tapahtua. Samalla tavalla persut aina tietävät jo ennen tutkintaa kuka on syyllinen: sen ratkaisee henkilön poliittinen kanta. Persu: syytön. ”Vihervassari”: syyllinen.

”Ministerillä ei ole oikeutta” karjui persujen somejalkaväki. He valehtelivat, kuten persut aina valehtelevat.

Halla-aho pilkkaa vallan kolmijakoa

Nimenomaan sisäministerillä on oikeus vaatia poliisilta selvityksiä. Eikä vain oikeus, vaan velvollisuus pyytää poliisilta selvitys aina kun aihetta on – ja aiheita kyllä riittää. Odotan sitä päivää, kun sisäministeri vaatii poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselta, ja oikeusministeri valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselta selvityksen poliisien ja syyttäjien toisilleen takaamasta syytesuojasta, joka ei perustu lakiin, vaan rikokseen.

Sen sijaan kansanedustajalla ei ole oikeutta painostaa poliisia yksittäisessä virkatoimessa, ja vielä vähemmän hänellä on oikeus mobilisoida terrorikampanja yksittäistä poliisia kohtaan – sen enempää kuin ketään muutakaan vastaan.

Jussi Halla-aho menetti eduskunnan tärkeän hallintovaliokunnan puheenjohtajuuden v. 2012 sen jälkeen, kun KKO tuomitsi hänet kahdesta rikoksesta. Hän ei kuitenkaan menettänyt nuijaansa itse rikostuomion vuoksi. Juttu oli jo vanha - enkä sitä paitsi ole ainoa anti-persu, joka piti tuomiota KKO:n virhearviona.

Halla-aho menetti paikkansa, koska yritti kuitata KKO:n tuomion: "Se on vain yksi mielipide".

Vallan kolmijako on demokratiamme kulmakiviä, ja juuri sitä kansanedustaja Halla-aho julisti halveksivansa. Vielä vuonna 2012 tämä oli eduskunnalle liikaa, ja Halla-aho lensi.

Tauti on vain pahentunut, ja kansanedustaja Jussi Halla-aho menee nyt paljon pidemmälle. Hän vaatii ylikomisario Jari Taposta vetämään pois rikosilmoituksensa kansanedustaja Ano Turtiaisesta (persu).

Terrori on persujen ykkösase

”Ettekö te luota poliisiin” pauhasi lokakuussa eduskunnassa kansanedustaja Mari Rantanen (persu).

Persut eivät luota. Heidän somejalkaväkensä hokee kuin rukousnauhaa hypistellen ”polpo, polpo” (”poliittinen poliisi”), aina, kun poliisi suostuu tutkimaan persujen rikoksia. ”Polpo” huutaa somejalkaväki, kun joku poliisi puuttuu somen vihanlietsontaan, jota suomenkielisellä puolella tuottavat pääosin persut ja heidän bulvaaninsa.

Täsmälleen sama persukööri, joka lokakuussa huusi ”ministerillä ei ole oikeus puuttua poliisin toimintaan”, puuttuu poliisin toimintaan, pyrkii ohjeistamaan sitä. Oikeusvaltiota vihaavilla persuilla on aivan omat lait ja säännöt heille itselleen – ja muille.

Ano Turtiainen, väkivaltarikollinen ”persupenaalin teroittamattomien kynien lokerosta", lainatakseni Pekka Ervastia, ei heittänyt Taposesta mitään satunnaista herjaa.

Ylikomisario Jari Taponen on jo virkansa puolesta, ennalta ehkäisevä työ, usein muistuttanut vihapuheessa helposti luisuttavan rikoksen puolelle. Persujen mielestä hän ajattelee ”väärin”, joten hän on pitkään ollut persujen somejalkaväen systemaattisen terrorin kohde. Jokaisen hänen tviittinsä perään valuu henkisten merietanoiden pilkkaviestien meri. Hänestä levitetään väärennettyjä kuvia varustettuna tekaistuilla viesteillä – samoilta persutehtailta peräisin kaikki.

Ei siitä huolimatta, vaan juuri siksi Jussi Halla-aho painostaa Taposta vetämään rikosilmoituksensa pois.

Persujen poliittisen strategian ydin on yksilöön kohdistuva terrori. Hellittämätön herjaaminen ja silmitön valehtelu, siinä on persujen strategia. Puheenjohtaja ja puoluetoimisto jakavat maaleja ja somejalkaväki huolehtii rumputulesta.

Jussi Halla-aho johtaa terroristiorganisaatiota, eikä mikään saa häiritä sen terroristien työtä. Kaikki yritykset suitsia sitä kohtaavat oitis organisoidun persuraivon. Kun Taponen yritti rikosilmoituksellaan pistää terrorille jotain rajoja, Halla-aho kiihdyttää sitä. Näin persujen terrorikoneisto on toiminut kaikissa tapauksissa. Sille on syynsä.

Vaikka on persuja, kuten teroittamaton kynä Ano Turtiainen, joille toistuvat rikostuomiot ovat vain sulka hatussa ja rehentelyn aihe, normaaleihin ihmisiin tuomiot usein purevat. Helsinkiläinen naispappi eli vuosia persujen vihan alla, ja somea täytettiin häntä pilkkaavilla videoilla. Viime kesäkuussa Helsingin käräjäoikeudessa tuomittiin 28 törkyturpaa. Terrorin määrä romahti.

Rikostutkinta ja syyttäminen voivat siis heikentää somejalkaväkeä, ja vaikeuttaa terrorin pyörittämistä, joten persut yrittävät painostukselleen estää rikostutkinnat. Eikä eduskuntatutkimuksen professorikaan näe asiassa mitään ongelmaa.

Ylikomisario Jari Taponen yritti rikosilmoituksellaan pistää terrorille jotain rajoja omalla kohdallaan, joten Halla-aho kiihdyttää terroria uusille kierroksille. Näin persujen terrorikoneisto on toiminut kaikissa tapauksissa.

Tässä, kuten muussakaan persuterrorissa ei ole kysymys yhdestä Taposesta, yhdestä ihmisestä. Jokainen terrorikampanja on viesti kaikille kansalaisille: ”Ellet ole kuin me haluamme, sinä olet seuraava”.

Vähäisiä juttuja?

Tapojensa mukaisesti Halla-aho jatkoi Taposen pilkkaamista vielä luopumisvaatimuksen esittäessään, ja yritti samalla kuitata Ano Turtiaisen puheet pikkujutuksi. Halla-aho piti rikosilmoitusta poliisin turhana vaivaamisena. Verrataanpa vähän.

Entinen tv-kasvo Simo Rantalainen (tai Mujahed bin Risto Faisal ) sanoi syyskuussa 2009 suorassa tv-lähetyksessä voivansa vähän ravistella Halla-ahoa, jos tämä on rinnastanut islamin pedofiliaan. Halla-aho raapaisi oitis Rantalaisesta rikosilmoituksen. Ohjelman toimittajia Jussi Heikelää ja Aki Linnanahdetta hän epäili rikokseen tai väkivaltaan yllyttämisestä; nämä kun olivat sanoneet Halla-ahon "asuvan ihan tässä lähellä." 

Entä turha vaivaaminen?

”Kun Pirkka-Pekka Petelius pyysi anteeksi vanhoja sketsejään, niin Laura Huhtasaari neuvoi kannattajiaan tekemään rikosilmoituksia muistakin vanhoista viihdeohjelmista”, muistuttaa Sakari Timonen blogissaan.

Puoli tusinaa persua noudattikin Huhtasaaren neuvoa ja lähetti poliisille typeriä rikosilmoituksia. Ei ollut Jussi Halla-aholla moitteen sanaa lausuttavana.

Pyörittääkö terroristi poliisia?

Poliisiorganisaation Jussi Halla-aho pani hankalaan rakoon.

Ei Ano Turtiaisen möläys lole alan rikosten raskaimmasta päästä. Poliisi estää jatkuvasti paljon törkeämpien kunnianloukkausten tutkinnan.

Halla-ahon julkisen painostuksen jälkeen tilanne kuitenkin on se, että ellei Taposen rikosilmoitus johda esitutkintaan, poliisi antaa vahvan perusteen epäillä, että gallupeissa mitattu kokoomuksen ja persujen korkea kannatus poliisin piirissä vaikuttaa myös rikostutkintaan. Epäillä, että poliisi noudattaa persujohtajan vaatimuksia.

Terroristeille ei kuitenkaan koskaan pidä antaa periksi. Tämä pätee, oli asialla ISIS tahi persut.